POŠILJANJE IN DOSTAVA

     
 

DOSTAVA IN PREVZEM BLAGA

Dobavljivost artiklov in ostale podatke o vašem naročilu vam sporočimo po elektronski pošti, potem ko prejmemo vaše naročilo. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo o predvidenem datumu dobave/dostave čimprej obvestili. Ob morebitni nedobavljivosti naročenih artiklov vas bomo obvestili o spremembah in vam omogočili preklic naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost. Artikli z *** niso na zalogi in je dobava navedena ob naročilu. Ponavadi je dobava teh artiklov 5 - 7 dni od prejetega naročila. V kolikor izberete za plačilo po predračun se artikli naročijo šele ko je prikazan priliv na naš TRR. Artikli, kiso na zalogi, bodo odpremljeni še isti dan, najkasneje pa naslednji dan po prejemu naročila in njegovi potrditvi.To ne velja za sobote in nedelje.

STROŠEK DOSTAVE

Stroški dostave so odvisni od višine zneska in teže vašega naročila oz. od izbranega načina prevzema.

Naročilo "po povzetju" - kupec plača celotno odkupnino in strošek dostave Pošti Slovenije.

Za vse artikle znaša poštnina 2,99 € (z DDV), ne glede na število naročenih artiklov.


Za storitve odkupnine Pošta Slovenije prevzemniku ob prevzemu pošiljke obračuna še sledečo provizijo:

- do vrednosti 98,00 EUR: 1,05 EUR.
- od 98 EUR do 501 EUR: 1,07% vrednosti.
- od 501 EUR naprej: 5,36 EUR

Če so naročeni izdelki že plačani (po predračunu), stroški storitve odkupnine odpadejo in niso zaračunani ob prevzemu***. POZOR!

Pred pošiljanjem izdelkov večjih dimenzij ali teže ocenimo ali se izdelek lahko pošlje po pošti ali pa ga je potrebno pripeljati preko drugega prevoznika (npr. večje količine tonerjev ipd.). V takem primeru lahko nastanejo tudi dodatni stroški o katerih pa vas bomo seveda vnaprej obvestili.

OSEBNI PREVZEM ni mogoč !

Podjetje ne odgovarja za morebitnenapake v besedilu. Pridržujemo si pravico do spremembe cen. Vse slike artiklov so simbolične in ne zagotavljajo dejanskih lastnosti artiklov. Vse cene so v EUR. Akcije veljajo do datuma, navedenega pri posamezni akcijiin do razprodaje zalog.